Fog- és szájbetegségek szakorvosa.

Tevékenységi kör: Esztétikai fogászat, szájsebészet, rögzített és kivehető fogpótlások készítése.

 
 
 
 
 
 
 
 

„1995-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Szakán, majd klinikai orvosként ténykedtem fenti Egyetemen.
1997-től Fog- és Szájbetegségek szakvizsgám megszerzését követően folytattam pályafutásomat körzeti- és magán területen egyaránt.

Alapvetően törekszem a hozzám fordulók fogászati problémáit minél egyszerűbben, a lehető legkíméletesebben és költséghatékonyan megoldani. Nem célom a – sokszor indokolatlan – költséges beavatkozások kizárólagosságának hangsúlyozása, a páciensek „rábeszélése”.
Empatikus-, kíméletes-, határozott-, gyors-, vidám habitussal rendelkezem, székemben a legtöbbször örömmel ülnek a páciensek.
Nem állítom, hogy mindent képes vagyok megoldani, ezért együttműködésre törekszem más szakterületek képviselőivel. Vannak saját, jól bevált kezelési stratégiáim, melyek a tapasztalatok alapján sok esetben lényegesen rövidebbé és kevésbé kellemetlenné tesznek bizonyos beavatkozásokat.
Fontosnak tartom hangsúlyozni ugyanakkor, hogy segíteni csak annak tudok, aki teljes mértékben együttműködik, betartja az utasításokat és bizalommal viszonyul hozzám.

Kizárólag 18 év feletti páciensek kezelését vállalom!”