Fog- és szájbetegségek szakorvosa. Fogpótlástan és konzerváló fogászat szakorvosa.

Tevékenységi kör: Felnőtt- és gyermekfogászat; szájsebészet; rögzített, kivehető és kombinált fogpótlások készítése; implantológia.

„1989-ben végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán. 1992-ben Fog- és szájbetegségek szakorvosa, 2005-ben pedig Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa címet szereztem.

Munkám során igyekszem a legjobb ár-érték arányú, hosszú időtávra szóló megoldásokat választani, kerülve a felesleges plusz költségeket. Sok éves gyakorlatomra támaszkodva határozott kézzel, gyorsan és precízen dolgozom. A gyorsaság azonban nem megy a minőség rovására, ezt visszatérő pácienseim is alátámasztják.

Kiemelt hangsúlyt helyezek az átadott pótlások esztétikumára és hosszú távú tartósságára, s ezzel összhangban a rendszeres kontrollok fontosságára.

Elfogadom, hogy nem oldhatok meg mindent, így szoros kapcsolatot tartok fenn társ területek képviselőivel, akiknek tapasztalatára pácienseim ellátása során számíthatok.

Vallom, hogy a sikeres kezelések fontos záloga a bizalom és az együttműködés, így ezeket fontosnak tartom a panaszaikkal hozzám fordulók esetében is. Birtokában vagyok azon tudásnak és eszközöknek, melyekkel gyorsabban és sokszor fájdalommentesebben tudom munkám végezni – a székben ülő páciensek legnagyobb örömére…”