Tisztelt páciensek!

Kérjük, hogy amennyiben foghúzásra vagy szájsebészeti beavatkozásra van foglalt időpontjuk és előtte 1 héten belül COVID-19 védőoltást kapnak, ez esetben egyeztessenek velünk kezelésükkel kapcsolatosan telefonon!

TOVÁBBRA IS TELJES RENDELÉSI IDŐBEN NYITVA VAGYUNK!

MINDEN HÉTKÖZNAP,  a korábban megszokott helyen, rendelési időben várjuk Önöket.

A hatályos szabályoknak, eljárásrendnek megfelelve, a fokozatosság elvét betartva végezzük a kezeléseket.
Kollégáink megkapták az oltásokat is, a harmadik adag utáni várakozási időn is túl vagyunk, ami a leírások szerint a maximális védettség kialakulásáig szükséges.

Bejelentkezésüket elsősorban telefonon, weboldalunkon keresztül vagy e-mailen várjuk.

A rendelőbe érkezésükkor BELÉPÉS ELŐTT használják a bejárati ajtó mellett elhelyezett érintésmentes kézfertőtlenítőt, majd – ha módjukban áll – a váróba orrukat és szájukat takaró maszkban lépjenek be! A maszk viselése a jelenlegi szabályok szerint NEM KÖTELEZŐ, tapasztalataink alapján mégis AJÁNLJUK!
A váróba lépésük után érintésmentes hőmérsékletmérést végzünk, lázas, köhögő pácienst NEM TUDUNK FOGADNI!

Kollégáink a szakmai ajánlásoknak megfelelő védőöltözetben és protokoll szerint végzik munkájukat, kérjük kövessék segítő utasításaikat.

A Fogtündér Fogászati Rendelő megfelelő mennyiségben rendelkezik a mostani járványhelyzetben kívánatosnak tartott protokollnak megfelelő védőeszközökkel pácienseinek és dolgozóinak egyaránt (pl. FFP2 és FFP3 maszkok, védőoverallok, arcpajzsok, kesztyűk, fertőtlenítőszerek) és így az elérhető legbiztonságosabb körülményeket képes a fogászati kezelések során biztosítani. Rendelési időben több speciális levegőtisztító és aerosol elszívó berendezést üzemeltetünk, rendelési időn kívül pedig ipari teljesítményű ózongenerátor és germicid lámpa gondoskodik a csíramentesítésről.

A rendelőt a kezelések között is fokozott figyelemmel fertőtlenítjük. Ezért kérjük, hogy a foglalt időpontra pontosan érkezzenek. Túl korai érkezés esetén megtörténhet, hogy az utcán kell várakozniuk az előző páciens távozásáig és a rendelő fertőtlenítése ideje alatt.

Kísérők a rendelő területén kívül várakozhatnak (gyermeket és mozgásában korlátozott személyt 1 fő kísérővel tudunk fogadni).

Telefonszámainkon (+36 23 356 500, +36 70 2000 661) és e-mail címünkön (info@fogtunderek.hu) várjuk jelentkezésüket, megkeresésükre lehetőségünk szerint mielőbb válaszolunk.

Köszönjük türelmüket!
a FOGTÜNDÉR Fogászati Rendelő munkatársai

Kérjen időpontot és jöjjön el hozzánk!

Ide kattintva megtalálja elérhetőségeinket, s akár a témakör megjelölésével fel is veheti velünk a kapcsolatot! >>

Ne feledje el megadni telefonos elérhetőségét is, hogy a konkrét időpont egyeztetése céljából visszahívhassuk!