Tisztelt páciensek!

ISMÉT TELJES RENDELÉSI IDŐBEN VÁRJUK ÖNÖKET!

2020. május 18-tól MINDEN HÉTKÖZNAP,  a korábban megszokott helyen, rendelési időben várjuk Önöket.

Immár nem csak sürgősségi ellátást nyújthatunk. A hatályos szabályoknak, eljárásrendnek megfelelve, a fokozatosság elvét betartva indítjuk újra a rendeléseket.

Bejelentkezésüket elsősorban telefonon, weboldalunkon keresztül vagy e-mailen várjuk. Mielőtt időpontot adnánk, a jelenlegi eljárásrend alapján Önöknek néhány kérdést kell egészségügyi állapotukkal kapcsolatosan megválaszolniuk. Csak az ezekre adott válaszok kiértékelése után kaphatnak a kívánt beavatkozásokra időpontot. Ez a rövid, előzetes szűrés a járványhelyzet fennállása alatt minden bejelentkező esetében KÖTELEZŐ!

A rendelőbe érkezésükkor BELÉPÉS ELŐTT használják a bejárati ajtó mellett elhelyezett érintésmentes kézfertőtlenítőt, majd a váróba lépve VÁRJÁK MEG kollégánkat!
A váróba lépésük után érintésmentes hőmérsékletmérést végzünk, lázas, köhögő pácienst NEM TUDUNK FOGADNI!
Minden kezelés előtt egy kérdőívet kell kitölteni, mely a koronavírus-járvánnyal kapcsolatosan Önökre vonatkozó kérdéseket tartalmaz.
Amennyiben koronavírus fertőzés gyanúja nem merül fel, úgy az általunk biztosított védőeszközöket fel kell venniük, kezüket és arcukat, szájuk környékét fertőtleníteniük kell.
Kollégáink a szakmai ajánlásoknak megfelelő védőöltözetben és protokoll szerint végzik munkájukat, kérjük kövessék segítő utasításaikat.

A Fogtündér Fogászati Rendelő megfelelő mennyiségben rendelkezik a mostani járványhelyzetben kívánatosnak tartott protokollnak megfelelő védőeszközökkel pácienseinek és dolgozóinak egyaránt (pl. FFP2 és FFP3 maszkok, védőoverallok, arcpajzsok, fertőtlenítőszerek) és így az elérhető legbiztonságosabb körülményeket képes a fogászati kezelések során biztosítani. Rendelési időben több speciális levegőtisztító berendezést üzemeltetünk, rendelési időn kívül pedig ipari teljesítményű ózongenerátor és germicid lámpa gondoskodik a csíramentesítésről.

A rendelőt a kezelések között is fokozott figyelemmel fertőtlenítjük. Ezért kérjük, hogy a foglalt időpontra pontosan érkezzenek. Túl korai érkezés esetén megtörténhet, hogy az utcán kell várakozniuk az előző páciens távozásáig és a rendelő fertőtlenítése ideje alatt.

Kísérők a rendelő területén kívül várakozhatnak (gyermeket és mozgásában korlátozott személyt 1 fő kísérővel tudunk fogadni).

Telefonszámainkon (+36 23 356 500, +36 70 2000 661) és e-mail címünkön (info@fogtunderek.hu) várjuk jelentkezésüket, megkeresésükre lehetőségünk szerint mielőbb válaszolunk.

Köszönjük türelmüket!
a FOGTÜNDÉR Fogászati Rendelő munkatársai

Kérjen időpontot és jöjjön el hozzánk!

Ide kattintva megtalálja elérhetőségeinket, s akár a témakör megjelölésével fel is veheti velünk a kapcsolatot! >>

Ne feledje el megadni telefonos elérhetőségét is, hogy a konkrét időpont egyeztetése céljából visszahívhassuk!